En gammal äppelgård vid vägs ände. Mitt på Österlen. Här kan du äta makalösa pizzor gräddade i vedeldad ugn. Med de bästa råvaror. Ekologiskt och närproducerat så mycket det bara går, så klart. 
Här har vi gjort pizza på riktigt i nitton år. Pizza är för de flesta snabbmat men så är det inte här. Vi gör egen deg med surdeg som grund och pizzorna bakas ut för hand. De flesta råvaror har vi tagit hand om och förberett. 

Här är det på vårt vis. Vår ambition är inte att vara en vanlig restaurang. Servitörer står kanske inte i givakt och maten kan ta tid... 

Ta tillfället i akt att koppla av och ned omvärlden medan du är här. Vi har nämligen mobilfritt, så stäng av sociala medier och annat som distraherar. 

Förutom ett mycket brett utbud av öl serverar vi bland annat vår egen äppelmust av våra äpplen som aldrig lämnat gården. Vi har även en egen äppelspritdryck. 

En måltid tillredd över öppen eld - kan det vara bättre.. Att dessutom få äta den där vägen slutar och äppelträden tar vid. 

Du hittar oss ca 3 km utanför Kivik. Om du kör söderut mot Simrishamn ta av höger mot Vitaby efter Kivik. Efter några hundra meter ta höger i fyrvägskorsning. Uppför backen och vänster vid Friden skylt, strax innan Mellby Atelier. Vid vägens ände finns vi. 

Välkomna, slappna av och ta det som det är - Friden är en underbar plats för den som har öppet sinne.

Varmt välkomna!​
Peter och barbroTyvärr, inga hundar här... 

vi har inte plats för husbilar på vår parkering.

Om ni är minst 20 personer och vill komma en annan dag, hör av er!

Search